A pus umărul la promovarea lui Dinamo, apoi s-a lăsat de fotbal: este antrenor de fitness la 32 de ani

Alin Buleică, 32 de ani, fostul fundaș dreapta al lui Dinamo s-a lăsat de fotbal în vară, iar acum a dezvăluit că a devenit antrenor personal.

Trecut pe la FC Universitatea Craiova (echipa dezafiliată în 2011), Petrolul, Kavala, Pandurii, U Cluj, Concordia, UTA, FC Argeș, Turris, Viitorul Tg. Jiu și Dinamo, Buleică s-a retras în vară.

El a jucat ultima dată la Dinamo. A ajuns în ianuarie 2022 la „câini”, dar a bifat doar 16 partide. Ultimul meci oficial a fost pe 29 septembrie 2022, în play-off-ul Cupei României: Viitorul Tg. Jiu – Dinamo 1-0, când s-a accidentat grav, în minutul 85, ruptură a ligamentelor încrucișate. S-a operat în octombrie și nu a mai jucat.

123 de meciuri are Buleică în prima divizie

”Mai puteam juca”

Alin Buleică a vorbit la GSP TV despre decizia de a se retrage din fotbal și despre noua sa carieră, de antrenor de fitness la o sală în Craiova.

„M-am lăsat de fotbal. Am făcut 32 de ani. Mai puteam juca, am făcut cantonament cu Dinamo și am jucat în amicale. Am terminat contractul, dar nu au venit ofertele la care mă așteptam. Veneam după a treia operație la ligamente și oamenii cred că strâmbau din nas.

Acum am pus capăt. Nu am simțit să fac asta, nu am mai simțit plăcere. Nu mi-a fost comod. Am zis să pun capăt, dar am primit o ofertă de la Liga 2 care m-a făcut să-mi pară rau. Am zis pentru câteva zile că o să merg acolo, dar am vorbit cu familia și am zis că nu merită.

Alin Buleică s-a retras la 32 de ani: „Acum sunt antrenor de fitness”

Așa că m-am apucat de altceva și mi-am dat seama că îmi place. Niște prieteni au o sală de fitness și sunt antrenor personal. Am fost la sală la ei și mi-au băgat asta în sânge. Am terminat cursurile de o lună. Îmi doresc să-mi iau și carnet de antrenor, să fiu în zona de copii și juniori.

Dar acum m-am apucat de treaba asta, cu fitness-ul. Sper să fiu în continuare implicat. Aș dori să continui cu asta. Aș vrea să avansez, să am sala mea, nu doar să câștig 2-3.000 de lei pe lună. Acum învăț, am câțiva cursanți. După o lună nu ai cum să câștigi mult. Dar sunt bine, mă descurc.

Nu credeam că voi ajunge pe drumul ăsta. Mai am colegi care râd și îmi spun: «Bă, cât ai jucat fotbal nu intrai o dată în sală, dar acum stai toată ziua!».

Citește și

Vladimir Putin a avertizat Israelul: ”Inacceptabile”