A pus mâna pe telefon și s-a autopropus la Dinamo. A purtat banderola: ”Mi-a fost rușine să vorbesc cu Ovidiu”

Florentin Petre, 47 de ani, antrenor în Liga 3, la Unirea Ungheni, dezvăluie că l-a sunat în urmă cu două luni pe Andrei Nicolescu să se propună antrenor secund la Dinamo. Conducerea roș-albilor nu a dat curs cererii lui Petre!

Florentin Petre susține că a fost refuzat întrucât probabil deranja prin personalitatea lui și afirmă că i-a fost „rușine” să-l sune personal pe Ovidiu Burcă.

Ce răspuns i-a oferit Andrei Nicolescu

„Eu l-am sunat personal pe Andrei Nicolescu acum două luni, i-am spus că vin și secund la Dinamo, «Vreau să vă ajut necondiționat!». M-am oferit, dar nu s-a nimerit, nu este nicio problemă.

Andrei Nicolescu mi-a spus că, dacă va fi necesar, se vor gândi la acest lucru și mă vor suna. Dacă nu a fost să fie acum, cu siguranță va fi pe viitor.

N-am vorbit cu Ovidiu în ultima vreme. Probabil au un grup al lor, fiecare antrenor are grupul lui, preparatorii lui, antrenorii lui și probabil eu, ca nume, ce am făcut pentru Dinamo, deranjam. Sau… nu mai știu ce să cred.

Mi-a fost rușine să-l sun direct pe Burcă. Trecea printr-o perioadă mai grea. Eu l-am mai încurajat când a avut momente dificile, și acum îi doresc să-i meargă bine. Nu mi-am permis să sun antrenorul, să-l deranjez, pentru că nu e corect.

Andrei Nicolescu a zis că o rezolvă dânsul într-un fel sau altul și asta a decis. A venit după aceea și o ofertă pentru mine, au fost discuții cu alte echipe. Aici sunt foarte bine, oricum (n.r. – la Unirea Ungheni, Liga 3)”, a spus Florentin Petre pentru Fanatik.

Fostul internațional Florentin Petre

Florentin Petre și-a făcut junioratul la Dinamo și a evoluat pentru „câini” între 1994 și 2006, perioadă în care a câștigat trei titluri, cinci Cupe și o Supercupă a României. În 2004 a cucerit eventul cu echipa antrenată de Ioan Andone din care făcea parte și Ovidiu Burcă.

A înscris 43 de goluri în 259 de meciuri în Liga 1, fiind extrem de iubit de galeria roș-albilor.

A fost antrenor la Dinamo 2, antrenor secund la prima echipă a „câinilor” și „principal” la Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila sau Ceahlăul.

Citește și

ULTIMA ORĂ Mandat european de arestare pe numele fugarului Cătălin Cherecheș