A preluat ACS FC Dinamo și pune presiune: ”Au fost discuții cu acei jucători”

Andrei Cristea (38 de ani), unul dintre jucătorii reprezentativi ai lui Dinamo 1948 (cea care tocmai a retrogradat din Liga 1) în ultimii ani, o va antrena pe ACSFC Dinamo, formația din Liga 4 patronată de Nicolae Badea, a anunțat GSP.

Mutare spectaculoasă

Cristea confirmă că obiectivul este promovarea imediată și ia în calcul să transfere jucători inclusiv de la ”sora” din Liga 2.

În lupta pentru promovarea în Liga 3, Nicolae Badea a pregătit o mutare spectaculoasă: Andrei Cristea antrenor. Fostul golgeter al „câinilor” și al Ligii 1 în 2010. Marcator în ”Minunea de la Liberec”, Cristea a mai fost antrenor în perioada în care juca, pregătind câteva etape Politehnica Iași, în Liga I, în 2021.

Actualul antrenor, cu licență A, a anunțat care sunt planurile sale.

”Să fie și ei, să fim și noi Dinamo”

”Săptămâna aceasta dăm drumul la treabă, pornim la un drum, care, sper eu, să fie de succes. Domnul Nicolae Badea s-a gândit de multă vreme la mine, n-am putut să-l refuz. Și este o chestie bună, să nu ard etapele. Știi că mereu am luat-o pas cu pas.

Da, un club de Liga 2 m-a mai dorit, mai multe de Liga 3. Dar varianta aceasta este cea mai oportună. Clar. Și vreau să profit de ocazie pentru a-i mulțumi pe această cale domnului Badea.

Nu, nu. n-am avut nicio legătură, niciun contact (n.red dacă a fost căutat de echipa din Liga 2). Și nici nu vreau să vorbesc despre alte cluburi, te rog.

Nu vreau să intru în polemici, fiecare are propriile păreri, fiecare echipă are locul ei. Noi vrem să ne ținem de drumul nostru. Și nu caut polemici. Să fie și ei, să fim și noi… Sper ca tradiția clubului Dinamo să meargă mai departe și să cunoască din nou marile victorii”, a declarat Andrei Cristea.

Ce jucători vrea

Vizavi de transferuri, noul antrenor a spus că are în atenție mai mulți jucători. Inclusiv de la formația din Liga 2, dacă se va ivi ocazia.

”Am văzut mai mulți, să sperăm că ajungem la o înțelegere. Sunt tineri de viitor, de fapt, vreau să fac un mix între puști și jucătorii cu experiență.

Sunt discuții, de fapt, au fost, vedem, vedem (n.red dacă are în atenție jucători de la Dinamo 1948). Nu știm situația lor deocamdată, ce planuri au”, a mai spus Andrei Cristea.

Citește și

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății: ”Vaccinul nu mai este eficient. Eu nu pot să mint”