--> -->

A preferat U Cluj, nu Dinamo!

U Cluj are gânduri serioase în ceea ce privește promovarea în Liga 1, motiv pentru care continuă să fie foarte activă pe piața transferurilor.

După ce a adus câțiva jucători în acest mercato, care deja au început să-și facă simțită prezența, cel mai bun exemplu fiind Ely Fernandes, ardelenii au mai făcut o mutare importantă.

Mhai Dobrescu (29 ani) este noua achiziție a Universității. Jucătorul a fost propus și lui Dinamo București, însă roș-albii au considerat că sunt acoperiți pe acea poziție.

S-au întrecut în achiziții

Aflată pe locul secund în Liga 2, U Cluj se întărește serios pentru a promova. În această iarnă i-a transferat pe Ioan Filip, Ely Fernandes, Roberto Romeo, Florin Ilie sau Paul Pîrvulescu, toți jucători de Liga 1.

Clujenii au făcut o nouă mutare și s-au orientat tot către un fotbalist de primă ligă: Mihai Dobrescu. Un fundaş stânga care a mai trecut pe la Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni și care are peste 75 de meciuri în Liga 1. De asemenea, el a contribuit la promovarea celor din Clinceni în 2019.

”FC Universitatea Cluj mai dă o lovitură pe piața transferurilor și semnează cu unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1 înainte de startul play-off-ului”, au anunțat ardelenii.

I-au preferat pe Radu și pe Filip

Dobrescu ar putea reveni în Liga 1 la capătul acestui sezon, mai ales că U Cluj a demarat în trombă în 2022. Fotbalistul a fost oferit și lui Dinamo, la ”pachet” cu alți patru jucători ce-au ajuns în Ștefan cel Mare, este vorba de Moura, Grădinaru, Morar și Irobiso.

Totuși, roș-albii nu au fost impresionați de mutare, considerând că sunt acoperiți pe postul de fundaș stânga. Acolo unde sunt Andrei Radu, cel mai bine plătit jucător din lotul ”câinilor”, cu 9.000 de euro pe lună, și Steliano Filip, pe care Flavius Stoican a decis să-l readucă în lot.

Aceasta chiar dacă suporterii îi blamează pe amândoi, iar Stelu s-a întrecut în gesturi și în cartonașe roșii colecționate în actuala ediție.

U Cluj luptă în play-off pentru a prinde un loc direct de promovare, dacă nu, ar putea juca împotriva lui Dinamo în barajul de promovare / de menținere în Liga 1.

Citește și

Dinu, episod jenant cu Geoană și cu rușii