A preferat liga a doua din Spania decât să se bată la titlu cu Rapid: ”A fost de ajuns”

Florin Andone (30 de ani) a fost ofertat de Dan Șucu în perioada de mercato din vară, însă fotbalistul a decis să semneze cu Eldense, nou-promovată în liga secundă din Spania.

Echipă venită din liga a treia iberică

Dan Șucu a vrut să profite de faptul că Florin Andone a rămas liber de contract în vară și a încercat să îl convingă pe fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro să semneze cu Rapid.

Chiar dacă avea posibilitatea să joace în prima ligă din România, la Rapid, Florin Andone a decis să semneze cu Eldense, formație care a promovat în liga a 2-a din Spania la finalul sezonului 2022-2023, un contract valabil până în iunie 2025.

”Nu mai voiam să plec pentru a câștiga bani mai mulți”

Într-un interviu acordat pentru cotidianul AS, atacantul român a vorbit despre situația sa.

„În vară, singurele oferte pe care le-am avut la un moment dat au fost de afară, din Turcia și România. În Spania, lucrurile au avansat mai lent.

Am 30 de ani, doi copii și am stat mult timp departe de familie. Nu mai voiam să plec pentru a câștiga mai mulți bani. Căutam un club în Spania și nici n-am mai stat să mă gândesc când am venit la Eldense. O seară mi-a fost de ajuns pentru a semna contractul. Nu am pus problema banilor, a condițiilor. Voiam să fiu într-un loc în care eram dorit”, a declarat Florin Andone.

Florin Andone: „Acum sunt la un club mic, care vrea să crească!”

Florin Andone a dezvăluit și ce planuri de viitor are. „Am fost la multe echipe din Primera, am jucat și în Premier League și la un gigant precum Galatasaray, în Liga Campionilor. Toate formațiile sunt egale, la final.

Peste tot se face același lucru. Fericirea îți dă forța să joci. Acum sunt la un club mic, care vrea să crească. Am ajuns la concluzia că poți fi mai fericit într-un asemenea loc decât jucând în Primera”, a mai spus Florin Andone.

Cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, Florin Andone a jucat pe parcursul carierei pentru Eldense, UD Las Palmas, Brighton, Cadiz CF, Galatasaray, Deportivo La Coruna și Cordoba.

Citește și

Tatăl lui Mario Iorgulescu vrea să amâne pronunțarea în procesul în care fiul său a fost condamnat la închisoare