--> -->

A plecat și el de la Dinamo în Liga 1

Dinamo a pierdut unul dintre cei mai promițători jucători, într-un moment deloc prielnic pentru gruparea din Ștefan cel Mare. FC Argeș este beneficiara mutării.

FC Argeș a obținut semnătura lui Geani Crețu de la Dinamo, a informat Fanatik.

Fotbalistul de 22 de ani va evolua până la sfârșitul sezonului sub formă de împrumut la gruparea din Trivale, care are și opțiune de transfer definitiv.

FC Argeș avea nevoie urgentă de un jucător U21

Geani Crețu a fost format în centrul de copii și juniori a clubului din Ștefan cel Mare. Mijlocașul a bifat 24 de partide în sezonul de coșmar (2021/2022) la capătul căruia ”câinii” au retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga 2.

Achiziția fotbalistului era mai mult decât necesară pentru FC Argeș. ”Vulturii” și-au asigurat astfel jucătorul care să se încadreze în regula U21, în condițiile în care doar Alexandru Ișfan mai era eligibil.

Piteștenii au fost aproape de încă un transfer important, cel al lui Eduard Florescu, de la FC Botoșani, dar negocierile au picat în această dimineață. În vârstă de 25 de ani, mijlocașul este originar din Pitești.

Mircea Rednic a vrut să-l dea afară

Geani Crețu este născut în Piatra Neamț și a ajuns la Dinamo în vara anului 2016. La 18 ani a debutat în echipa de seniori a ”câinilor” și a fost considerat unul dintre fotbaliștii de viitor a roș-albilor.

Nu toți antrenorii au avut încredere în tânărul fotbalist. Anul trecut în decembrie Mircea Rednic l-a inclus pe lista jucătorilor de care voia să scape.

Nu mai puțin de 15 fotbaliști erau considerați în acel moment indezirabili de fostul tehnician al ”câinilor”. Administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, a fost omul care a blocat demersul lui Mircea Rednic.

Un singur minut în Liga 2

De la retrogradarea în eșalonul secund Dinamo a pierdut nu mai puțin de 25 de jucători, în acest moment antrenorul Ovidiu Burcă bazându-se pe un lot format preponderent din fotbaliști extrem de tineri, și câțiva străini transferați în ultima perioadă de conducătorii clubului.

În actuala ediție, Geani Crețu are un singur minut jucat! În primul meci al sezonului, cu Progresul Spartac.

Citește și

Își iau rivalii peste picior: ”Și ei, tot pe banii noștri”