Probleme la Dinamo înainte de derby

Dinamo are meci important sâmbătă seară, pe Național Arena, contra Rapidului, într-un derby de tradiție din fotbalul românesc.

”Câinii” au probleme de lot înaintea confruntării orgoliilor, cea mai importantă fiind Ivanov.

Bulgarul este o problemă de ultimă oră, în sensul că s-a accidentat la ultimul antrenament și Flavius Stoican nu este convins că va forța folosirea lui.

Pe lângă bulgar, roș-albii nu o duc strălucit, mai au două probleme de efectiv, chiar dacă Steliano Filip ”și-a pus cenușă în cap” în ultimul interviu, explicându-și ieșirea în decor din ultima perioadă.

Rici e out

Ricardo Grigore și Mihaiu sunt în afara lotului, primul accidentându-se la amicalul cu Viitorul Cluj, 1-1, de acum trei zile. Mihaiu este de mai multă vreme lovit, este încă în procesul de recuperare.

O altă problemă care încă nu a fost rezolvată este cea a lui Desire Azankpo. Situația africanului este incertă, în sensul în care internaționalul din Benin a plecat în Franța și nici acum nu s-a întors, deși trebuia să o facă de la începutul săptămânii!

Staff-ul tehnic a pus presiune ca atacantul să se întoarcă, să vadă exact care e situația, a primit răspuns din partea atacantului că se reface acolo, conform GSP. Cu acupunctură!

Azankpo a fost adus până la vară, împrumut de la Dunkerque, cu opțiune de cumpărare la finele sezonului, fotbalistul a jucat doar în repriza secundă a partidei cu Botoșani, după care a acuzat dureri la nervul sciatic.

Se întoarce? Când?

Florin Răducioiu a ținut legătura cu jucătorul, a primit un răspuns lapidar: că se va întoarce! Problema e că trec zilele și el nu mai apare. Așa a procedat și până când a venit la București.

Dinamoviștii au mai pățit astfel de ”episoade”, chiar primăvara trecută. Când l-au adus pe Joseph Akpala, cu un CV remarcabil în fotbalul european, atacantul a jucat un meci, s-a accidentat, apoi s-a lăsat de fotbal!

”Trebuie să-i integrăm”

”Suntem 22 de jucători de câmp, vor rămâne 4 în afara lotului, avem doi jucători cu probleme, Ricardo Grigore și Andreas Mihaiu, a avut acuzat probleme și Antoni Ivanov.

Voi decide după acest antrenament cine va rămâne în lotul de 20.

Referitor la jucătorii veniți de la Mediaș, este una din preocupări, trebuie să-i integrăm și pe acești băieți, avem nevoie de ajutorul lor, sunt jucători buni, trebuie să arate acest lucru și să nu rămână la stadiul de vorbă, sunt convins că o vor face, sunt jucători de echipă.

Nu sunt individualiști, pun suflet”, a spus Flavius.

Citește și

Rafila: liber la mall, elevii tot cu mască