--> -->

A plecat de la Hagi, poate ajunge la Dinamo! Dorit și la Craiova

După ce i-a adus pe atacantul Robert Moldoveanu și pe mijlocașul lateral Michael Omoh, Gică Hagi a renunțat la serviciile lui Aurelian Chițu, unul dintre cei mai vechi fotbaliști ai formației ”marinarilor”.

Farul a anunțat în această dimineață că a ajuns la un acord cu Aurelian Chițu privind încetarea contractului, cu 6 luni înainte de finalul acestuia. Iar fotbalistul a fost deja propus ”câinilor roșii”!

Dorit și în Bănie

Știind faptul că Dinamo caută atacanți, impresarii l-au direcționat către Ștefan cel Mare, urmează tratativele.Roș-albii tratează și cu sârbul Zoran Marusic.

În ceea ce-l privește pe Chițu, el mai este și pe lista de priorități a unei contracandidate a roș-albilor, FC U Craiova, gruparea lui Adrian Mititelu insistând de câteva zile pentru acest jucător.

Anunț oficial

”Farul Constanța și jucătorul Aurelian Chițu au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale.

Clubul nostru îi mulțumește pentru evoluțiile pe care le-a avut în fiecare perioadă petrecută la Constanța și îi urează mult succes în continuare.

Aurelian Chițu era cel mai vechi jucător din lotul echipei pentru care a debutat în 2009. În perioada 2009 – 2013, 2015 – 2018 și 2020 – decembrie 2021 a disputat 268 de meciuri în toate competițiile pentru clubul nostru și a marcat 60 de goluri. În Liga 1 a disputat 163 de partide în tricoul echipei noastre” este precizat în comunicatul echipei lui Hagi.

Nu marchează!

În acest sezon, Chițu a bifat 14 partide pentru Farul, reușind o pasă de gol.

Adus de Hagi în vara lui 2009, Chițu a plecat după 4 ani la Valenciennes. A mai jucat la PAS Giannina și Astra, iar în vara lui 2015 a revenit la echipa din Ovidiu. A plecat după 3 ani, în mai 2018, la Daejon Citizen (Coreea de Sud) și a revenit la fosta campioană a României în ianuarie 2020.

După plecarea de la Farul, Chițu are mai multe oferte din Liga 1. Acesta a fost propus chiar și la Dinamo, urmând să decidă în zilele următoare ce echipă va alege.

Citește și

Liviu Dragnea războinic: ”Eu am plafonat prețul la energie! Slugilor”