A plecat cu scandal, dar face lobby lui Dinamo: ”I-am îndrumat”

A apărat culorile clubului Dinamo, a fost campion în Ștefan cel Mare, apoi oficial, iar vara trecută s-a despărțit de ”câini” și i-a dat în judecată, câștigând la Tribunalul București dreptul de a-și primi salariile restante, însumând 40.000 de euro. Și nu vrea să renunțe la niciun cent.

Florin Prunea, fostul manager general de la Dinamo, a decis să se retragă din programul DDB, acolo unde era membru cotizant. Deși a părăsit programul suporterilor, fostul conducător din ”Ștefan cel Mare” a dezvăluit, pentru ProSport, că este ”asaltat” de apelurile fanilor.

Fostul oficial susține că este sunat, zilnic, de suporterii lui Dinamo, pentru a-i cere informații despre programul socios. Deși a părăsit programul suporterilor, din motive personale, Prunea spune că îi îndeamnă pe fani să devină membri cotizanți.

”Am decis să pun stop, dar asta nu înseamnă că nu mă sună, cel puțin, în fiecare zi, câte 20 de suporteri care cer informații despre program. Eu i-am întrumat și le-am spus, foarte clar, să se înscrie. Dar la mine este cu totul altă discuție, sunt motivele mele personale, e alegerea mea”, a declarat Florin Prunea.

Florin Prunea este de părere că lotul lui Dinamo a slăbit enorm, după ce mai mulți jucători au plecat în această iarnă, și susține că fotbaliștii transferați, în locul lor, nu au adus niciun plus echipei.

”Trebuie să fie atenți, pentru că problemele își pun amprenta asupra echipei. Lotul nu mai este același care a fost la începutul campionatului, a slăbit enorm de mult. Transferurile care au fost făcute… sunt jucători care nu au adus niciun plus, din păcate, și, atunci, sigur că lucrurile nu stau așa cum trebuie și merg înspre mai rău, din păcate”, a declarat Florin Prunea.

Citește și

Nelu Tătaru, soluție inedită: ”Românii ar putea fi testați anti-Covid în farmacii!”