A plecat cu iureș de la Dinamo, acum se pregătește de meci cu Real Madrid

Aleix Garcia (25 de ani), fostul mijlocaș ofensiv de la Dinamo, este în prezent jucătorul celor de la Girona și se pregătește de meciul cu Real Madrid, de duminică după-amiază, pe Santiago Bernabeu.

Garcia, plecat de la Dinamo în ianuarie 2021, a jucat o jumătate de an pentru Eibar, apoi a fost transferat la Girona, în iulie 2021. Acum, este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei catalane, cu 11 meciuri din 11 bifate în acest sezon de La Liga, toate ca titular.

”Aș semna pentru o remiză”

Aleix Garcia a oferit un interviu în Spania înaintea meciului cu Real Madrid, care se joacă duminică, de la ora 17:15, pe „Santiago Bernabeu”.

”Aș semna pentru o remiză, dar pentru a o obține trebuie să fii aproape de perfecțiune. Nu prea știm cum putem câștiga. Madridul dă senzația că și când nu e la cel mai bun nivel, Vinicius, Benzema sau oricine altcineva, pot înscrie un gol.

Mă bucur pentru forma bună în care sunt. Am o constanță pe care nu am mai avut-o în La Liga. Mulțumită încrederii acordate de Michel (n.r. – antrenorul Gironei), mă simt fericit și încrezător”, a declarat Aleix Garcia, potrivit Marca.

Aleix Garcia a plecat cu „scântei” de la Dinamo

Adus în octombrie 2020 de conducerea spaniolă a lui Dinamo, Garcia a evoluat 3 luni în ”Ștefan cel Mare”. El a plecat în ianuarie și a cauzat tensiuni între DDB și spaniolii care conduceau atunci Dinamo.

Pablo Cortacero și asociații săi s-au înțeles atunci cu Garcia pentru rezilierea contractului și i-au plătit 90.000 de euro. Doar că, cei din DDB erau în discuții avansate cu Aleix pentru o reziliere de comun acord, în urma căreia jucătorul ar fi primit 45.000 de euro.

Ulterior, jucătărul a reclamat Dinamo la FIFA!

A adunat șapte meciuri în tricoul roș-albilor, nu s-a evidențiat cu nimic, deși a venit cu fotbalist ce-a crescut la Barcelona și Villarreal și a jucat la Manchester City.

Citește și

Elon Musk în România. Cel mai bogat om din lume a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată cu miliardari și vedete