A plătit masa, ia în calcul să dea și o primă

Dinamo este față în față cu cele mai importante partide ale sezonului, cele care vor decide în bună măsură viitorul clubului.

Până atunci, ”câinii” au acceptat o invitație surprinzătoare la un dineu organizat de Nicolae Badea. Adică omul care le cere despăgubiri de 1 milion de euro și care le-a interzis folosirea siglei, punând de mai multe ori bețe în roate celor de la club!

Cu antrenorul în frunte

Începând cu ora 19:00, dinamoviștii, în frunte cu antrenorul Dusan Uhrin, și-au făcut apariția la restaurantul ”Pescăruș” din Herăstrău. Nicolae Badea a fost primul sosit, în jurul orei 18:00.

”Câinii” au acceptat invitația, deși fostul finanțator a anunțat luna trecută că va cere clubului despăgubiri în valoare de 1 milion de euro dacă Dinamo 1948 va mai folosi în scop comercial sigla și denumirile aparținând societății sale.

Gabriel Torje a atras atenția tuturor cu noul lui automobil, un Audi Q8, conform GSP. Prețul mașinii pornește de la 80.000 de euro și poate depăși 100.000 de euro, în funcție de dotări.

Fotbaliștii lui Dinamo, invitați la dineu de Badea

Fotbaliștii lui Dusan Uhrin au fost invitați la un dineu de către fostul șef din ”Ștefan cel Mare”, invitația fiind trimisă prin intermediul team-managerului Florin Răducioiu. Evenimentul organizat de Nicu Badea va avea loc la restaurantul „Pescăruș” din Herăstrău.

Oficialii clubului au rămas surprinși la auzul acestei vești, ba chiar n-au privit cu ochi buni ideea, ținând cont că ieșirea nocturnă are loc cu doar câteva zile înaintea meciului tur de la baraj.

Totuși, jucătorii își vor face în cele din urmă apariția la întâlnirea cu Nicolae Badea, existând inclusiv posibilitatea ca șeful de la Computerland să le ofere o primă, cel puțin așa au transmis cei din jurul său.

Citește și

Sorin Oprescu, reținut în Grecia. Cum a fost dat de gol