A pierdut doi, a recuperat doi! Ce face Burcă diseară

A mai rămas puțin timp până la startul Derby-ului de România, diseară, pe Arena Națională, de la ora 20:30, un nou episod din duelurile dintre Dinamo și FCSB.

Antrenorii celor două formații, Ovidiu Burcă, respectiv Elias Charalambous, și-au expus părerile înaintea confruntării directe, a doua a sezonului, după ce liderul actual al clasamentului s-a impus în tur, scor 2-1.

Ce jucători vor pierde cu siguranță Derby de România

Staff-urile tehnice ale celor două echipe au probleme de efectiv, sunt câțiva fotbaliști care vor absenta cu siguranță de la acest nou episod din Derby de România.

De la Dinamo vor absenta Gabriel Moura și Gorka Larrucea, piese importante în angrenajul trupei lui Ovidiu Burcă, cei doi jucători fiind doar spectatori din cauza cumului de cartonașe.

În aceeași situație, suspendat, este Valentin Crețu de la FCSB, echipa lui Gigi Becali având și doi accidentați, importanți, Vlad Chiricheș și Octavian Popescu. Ultimul s-a accidentat în lotul selecționatei U21 a României, va fi absent pentru o perioadă, după ce a fost diagnosticat cu leziune musculară de gradul 2 la muşchiul adductor al piciorului stâng.

Ovidiu Burcă speră să se poată baza pe Dennis Politic și pe Quentin Bena

Ovidiu Burcă speră că se va putea baza pe doi jucători ce i-a avut indisponibili în Bănie, cu Universitatea Craiova (0-1), runda trecută. Este vorba despre Dennis Politic, în atac, și Quentin Bena, în fața apărării.

Cei doi ar putea evolua din primul moment în Derby de România, dacă nu vor apărea probleme în privința lor.

2 goluri în 16 meciuri a reușit Politic la Dinamo

Citește și

Victor Ponta: ”Nu i-a obligat nimeni să ia atâtea, dar au zis să se pună bine cu Ursula, cu producătorii”