A marcat un supergol pentru ”câini”, acum e pe lista lui Becali

De-abia au început pregătirile, acelea în care se păstrează distanțarea socială, nu se știe când va debuta și liga internă. Totuși, se mișcă lucrurile și în mercato, mai degrabă la nivel de negocieri. Se fac planurile pentru viitorul sezon.

Unul dintre fotbaliștii care au devenit atractivi este un atacant ce-a marcat 7 goluri în 18 meciuri la Viitorul, plus 4 assist-uri. Este vorba de brazilianul Rivaldinho, 25 de ani, care a intrat în atenția lui Gigi Becali, spun cei de la Antena Sport. Patronul roș-albaștrilor ar vrea să continue șirul afacerilor cu nașul său, Gheorghe Hagi, după ce-a luat mai mulți fotbaliști de acolo în ultimii ani, printre care Florinel Coman, Florin Tănase și Ionuț Vână.

Rivaldinho a ajuns în România în urmă cu 3 ani și jumătate. La marea rivală a FCSB, Dinamo București. A fost adus de Adrian Mutu, după negocieri cu tatăl atacantului Viitorului, marele Rivaldo, fost Balon de Aur și campion mondial cu Brazilia. Rivaldinho a câștigat Cupa Ligii cu ”câinii” în urmă cu 3 ani și-a înscris un gol excepțional în partida cu Athletic Bilbao (1-1), un șut imparabil de la 35 de metri, chiar sub privirile tatălui său. Totuși, ”câinii” nu l-au păstrat, iar în ianuarie 2018, după doar un an, a părăsit gratis Dinamo, plecând la Levski Sofia.

Vârful cotat acum la 800.000 de euro pe transfermarkt a marcat de 6 ori în 37 de meciuri pentru roș-albi.

Citește și

Vor fi reluate examenele pentru permisul de conducere. Detalii despre probeNo Comments Yet

Comments are closed