A locuit mult timp la Săftica. Un detaliu l-a șocat deja în România: „Ce e asta?!”

Unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în acest sezon este Adnan Golubovic.

Recomandat de Handanovic

Adnan Golubovic, 28 de ani, a povestit cum s-a adaptat la viața din București, după ce a locuit o bună perioadă la Săftica. A descoperit și traficul din România.

Recomandat de însuși Samir Handanovic, care a făcut istorie în tricoul lui Internazionale Milano, Adnan i-a cucerit pe suporterii roș-albilor, oferind încredere echipei.

Locatar la Săftica la început

Într-un interviu acordat GSP, goal-keeper-ul sloven a povestit și cum s-a adaptat în România, în primele sale săptămâni aici.

„Am locuit la început în cantonamentul de la Săftica. Și cred că am parcurs etapa de adaptare, nu mi-a fost greu”, a relatat Adnan Golubovic, portar Dinamo.

Abia din octombrie a ales să se mute în imediata proximitate a Capitalei, într-un complex rezidențial la 10-15 minute de Săftica.

Adnan Golubovic despre traficul din România: „Șase ore de mers până acolo?!”

”M-am adaptat ușor, fiindcă am regăsit aici mentalitatea balcanică. Eu sunt sloven, dar părinții sunt din Bosnia, multe lucruri pe care le-am văzut la București mi s-au părut la fel ca la mine acasă.

Românii? Sunt amuzanți, sunt oameni cărora le place să râdă, să zâmbească. Știu să trăiască viața! Cu muzică, râzând, stilul de viață balcanic. Care este și al meu, de asemenea.

După ce-am locuit la Săftica, de câteva zile m-am mutat undeva între București și cantonament. În România e trafic, prietene! Altceva față de Slovenia, care e o țară mai mică și cu mai puțini locuitori. Când am jucat la Mediaș, la meciul cu U Cluj, am fost surprins: „Ce e asta, șase ore de mers?!”.

Faci prea mult fără autostrăzi. Am înțeles că vor mai fi drumuri lungi. În privința șoselelor, e loc de mai bine în România. Dar, astfel, voi descoperi țara din autocar”, a mărturisit fotbalistul.

Citește și

Cât a putut să achite Codin Maticiuc pentru o masă în club: ”De două ori la rând, două brigăzi”