A lăsat Dinamo, preferă ”Survivor”

Alin Buleică, 30 de ani, a fost transferat în această iarnă la Dinamo, fiind dorit de Flavius Stoican. Jucătorul a semnat cu bucureștenii de-abia după ce a trecut o perioadă de probă.

A jucat 10 meciuri

Mijlocaşul se afla la vremea respectivă pe lista de “rezervă” a show-ului tv Survivor, care a fost filmat în Republica Dominicană. A acceptat să semneze cu ”câinii”, a evoluat în 10 meciuri pentru Dinamo în partea a doua a sezonului. A fost folosit fundaș dreapta în cea mai mare parte.

Deşi, iniţial i-a anunţat pe şefi că vrea să continue, situaţia dificilă de la club l-a făcut pe Buleică să spună că nu va mai reveni la echipă, contractul său fiind scadent la finalul lunii iunie.

El a jucat și în primul amical al verii, 0-1 cu Concordia Chiajna, dar nu s-a mai prezentat la ultimele trei antrenamente ale săptămânii și nu va face deplasarea mâine la Slobozia.

Pe lista de rezervă şi în iarnă

Este posibil ca odată cu noul sezon din “Survivor” să îl vedem pe Alin Buleică printre concurenţi, asta dacă nu va da curs unei alte oferte din fotbalul românesc.

În Ștefan cel Mare era plătit cu aproximativ 3.000 de euro pe lună, la ”Survivor 2023” poate câștiga mult mai mult, nu doar notorietate, ci și bani. Alex Delea, câștigătorul ultimei ediții, a încasat un cec de 100.000 de euro. Toți concurenții sunt remunerați foarte bine, de la 10.000 de euro în sus.

Citește și

Lidia Buble: ”Eu așa îmi măsor succesul”