A lăsat Dinamo pentru o echipă din subsolul clasamentului în liga secundă turcă!

Dinamo s-a despărțit de opt jucători dintre cei 14 aduși în mercato 2020 de managementul iberic, iar printre ei se află și titular postului de portar din toamnă, Tomas Mejias, care a strâns 10 meciuri în tricoul ”câinilor”.

Spaniolul crescut la Real Madrid, care a bifat un meci pentru trupa blanco în mandatul lui Jose Mourinho, a decis să se despartă de Dinamo fix înaintea plecării spre Mediaș, pentru prima etapă a lui 2021, cu Hermannstadt (2-0). Și asta pentru a semna cu locul 17, penultimul, din liga secundă turcă, Ankaraspor!

Fotbalistul avea 20.000 de euro salariu în Ștefan cel Mare, 12.000 de euro pe lună achitați de Middlesbrough, 8.000 de euro de Dinamo. El era împrumutat de Boro pentru un sezon roș-albilor.

”Vreau doar să spun un mare mulțumesc tuturor suporterilor și colegilor care sunt și au fost alături de Dinamo în timpul acestor ultime luni. Suișuri și coborâșuri, dar întotdeauna curaj și spirit de luptă. Vă urez noroc în timpurile ce vin. Întotdeauna în inima mea”, a scris Tomas Mejias pe Instagram.

Citește și

Cum explică Nicușor Dan frigul din casele bucureștenilor: ”Dacă se forța, crăpa!”