--> -->

A jucat pentru granzii României, acum impresionează afară! Va fi titular cu Islanda?

Cu sau fără pericolul epidemiei de coronavirus, meciul Islanda – România este programat pe 26 martie în deplasare. Este prima partidă a noului selecționer, Mirel Rădoi, una foarte importantă pentru tricolori fiindcă este penultima șansă de a mai ajunge la Euro 2020.

Prima reprezentativă nu se poate lăuda cu foarte mulți jucători care joacă constant în străinătate. Eric Bicfalvi, 32 de ani, este o excepție. Este titular într-un campionat tare, cel al Rusiei, la Ural Ekaterinburg, locul 6, în luptă pentru cupele europene, și-a scos o remiză, 1-1, pe terenul celor de la ȚSKA Moscova, locul secund. Fostul mijlocaș al Stelei și al lui Dinamo a deschis scorul în minutul 72, după ce-a reluat perfect o centrare, dintr-o bucată, surprinzându-l pe Igor Akinfeev. Egalarea s-a înregistrat la ultima fază a meciului, după ce Mario Fernandes a marcat din interiorul careului.

Ardeleanul a marcat al 5-lea gol în 17 etape jucate pentru Ural. Mijlocașul cu 6 selecții la națională mai are și două assist-uri la națională. Bicfalvi are 25 de goluri în 86 de partide pentru Ural.

Citește și:

Un fotbalist al CFR-ului a impresionat chiar dacă ardelenii au fost eliminați de Sevilla