--> -->

A jucat la Dinamo, acum e la CSA Steaua: ”Domnul Talpan a luptat glorios. Vrem să-i oferim acest cadou”

Laurențiu Corbu, fost jucător la Dinamo și actual fotbalist la CSA Steaua, prefațează derby-ul din play-off-ul Ligii 2, partidă ce se va juca marți, 18 aprilie, de la ora 19:00.

Vreme de cinci ani, fundașul dreapta Laurențiu Corbu a fost jucătorul ”câinilor”, pentru care a adunat 55 de meciuri, un gol și un assist.

Mircea Rednic l-a adus de la Titu în iulie 2015, apoi apărătorul a jucat la alb-roșii sau a fost împrumutat vreme de jumătate de sezon la St. Mirren, în Scoția. După doi ani petrecuți la Chindia, Corbu a semnat cu CSA Steaua, vara trecută.

Zic că trag la promovare!

”Nu sunt cuvinte mari, nu sunt cuvinte mici, ne dorim să facem un joc bun și cu Iașiul, și cu Dinamo, să luăm câte 3 puncte deoarece avem un obiectiv și va trebui să ni-l atingem până la finalul sezonului. În același lucru, vrem să le facem o bucurie oamenilor care ne susțin, mai ales că vor veni mulți la meciuri.

Este un meci important (n.red cu ”câinii”). Dar tot 3 puncte sunt în joc. Dacă vom câștiga și cu Iași, și cu Dinamo, vom fi mai aproape de îndeplinirea obiectivului.

Este important pentru CV-ul fiecăruia, fiecare vrea ca obiectivul să fie îndeplinit cu succes.

(Tot promovarea a rămas obiectivul de care vorbești?) Desigur. Da! Nu avem alt obiectiv”, a reacționat Corbu pentru Gazeta Sporturilor.

”Domnii din conducerea CSA Steaua lucrează cu siguranță”

”Nu știu ce se va întâmpla, dar știm că noi trebuie să terminăm sus, pe 1 sau 2. Cu siguranță domnii din conducere lucrează pentru rezolvarea promovării.

Domnul Talpan se luptă de atâția ani pentru club și, din fericire, se luptă glorios. M-aș bucura foarte mult să-l răsplătim cu o promovare în Liga 1”, a mai declarat fundașul.

Ce-l stimulează pe Laurențiu Corbu înainte de CSA Steaua – Dinamo

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a spus public că CSA Steaua nu ar fi avut voie să fie în play-off, dacă nu are drept de promovare, întrucât poate influența anumite meciuri.

”Ne-am câștigat locul de play-off pe teren, nu văd de ce nu am fi avut voie în această fază a competiției atât timp cât am acumulat punctele necesare. Cât despre meci, cu siguranță ne așteaptă unul greu. Dinamo joacă bine, dar și noi am arătat de atâtea ori că putem arăta un fotbal foarte bun.

Mă stimulează cele 3 puncte, acelea mă bucură cel mai mult să le obțin”, a concluzionat Corbu.

Citește și

Dorian Popa vrea ca Tik-Tok să fie închis: ”Am auzit”