--> -->

A învins U Cluj, mizează tot pe Dinamo: ”Net”

Fost golgeter și antrenor al ”câinilor”, Adrian Mihalcea, a prefațat meciul de baraj dintre Dinamo și U Cluj.

Unirea Slobozia a ratat chiar și prezența la baraj, dar Mihalcea și echipa sa au luat 4 puncte din 6 în play-off în confruntările cu ”Șepcile roșii”!

Fostul atacant este de părere că Dinamo nu va avea probleme în a-și apropia succesul, în tentativa de a continua în Liga 1.

Vede Dinamo favorită certă

”Dinamo este favorită. La meciurile de baraj echipele din Liga 1 au prima șansă, șansă reală. Ritmul și intensitatea partidelor din Liga 1 sunt net superioare celor din Liga 2.

Dinamo a avut evoluții bune în ultima perioadă, chiar și în meciul cu UTA, chiar dacă nu a câștigat. Dacă ne raportăm la victoria de la Botoșani, obținută după un joc foarte bun, n-ar trebui să aibă emoții cu U Cluj”, a spus Mihalcea pentru GSP.

”Lotul lui Dinamo e superior”

”U Cluj vine după o perioadă mai tulbure, nu știu cât de bine stă din punct de vedere moral. Dinamo are un atu în plus și faptul că joacă returul pe teren propriu. La fel și Chindia în barajul cu Chiajna.

U Cluj are un lot foarte bun pentru Liga 2, dar cred că lotul lui Dinamo este superior, cu fotbaliști mult mai experimentați, obișnuiți cu presiunea meciurilor importante. Mă refer la Matei, la Torje, la Filip, la Răuță, care au jucat sute de meciuri cu presiune.

Evident, presiunea va fi mult mai mare pe echipele din Liga 2”, a explicat antrenorul Unirii Slobozia.

Citește și

Străzile din Centrul Vechi al Bucureștiului vor fi refăcute. Anunțul lui Nicușor Dan: ”Mulți ani”