--> -->

A învins Dinamo, dar n-a fost de ajuns! Azi, a fost demis

Eugen Neagoe (55 de ani) a fost demis de la CS Universitatea Craiova. Victoria cu Dinamo (2-0) din prima etapă nu a fost de ajuns, remiza albă de acasă cu Oțelul i-a pecetluit soarta.

Favoritul #1, favoritul #2

Marius Șumudică (52 de ani) și Laurențiu Reghecampf (47) sunt marii favoriți să-i ia locul. Primul e dorit de Mihai Rotaru, al doilea de vestiar.

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a fost total nemulțumit de randamentul echipei sale sub comanda lui Eugen Neagoe.

În această dimineață, la sediul clubului a avut loc o ședință, care ar fi fost doar o formalitate. Iar conducerea oltenilor a decis să renunțe la Eugen Neagoe, deși Universitatea Craiova a luat 4 puncte în primele două etape, 2-0 cu Dinamo și 0-0 cu Oțelul Galați.

Eugen Neagoe a fost adus la CSU Craiova în ianuarie 2023 și a semnat un contract care mai era valabil până în 2024. Avea 21 de meciuri pe bancă. A câștigat 9 și a înregistrat câte 6 egaluri și 6 înfrângeri. Cu el, CSU Craiova a ratat calificarea în cupele europene pentru prima dată în 6 ani.

Fiecare are ”omul” lui

Mihai Rotaru îl ia în calcul pe Marius Șumudică, dar jucătorii și stafful insistă pentru Laurențiu Reghecampf

În acest moment, în cărțile formației din Oltenia sunt două nume mari: Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică.

Iar fiecare dintre ei e susținut de câte o tabără. Patronul Mihai Rotaru îl vrea pe fostul antrenor de la Rapid și Astra, în timp ce jucătorii susțin revenirea lui Laurențiu Reghecampf. Toți oamenii din jurul lui Rotaru insistă pentru Reghe. Argumentul principal e că Baiaram și Markovic au jucat cel mai bine cu el. I-au arătat patronului și date instat ca să ii argumenteze!

Laurențiu Reghecampf a fost demis și el în această vară de Neftchi Baku. A mai antrenat la Craiova între iulie 2021 și iunie 2022, are două titluri cu FCSB, în 2013 și 2014, dar și o Supercupă și Cupa Ligii.

Marius Șumudică e liber de contract după ce a fost demis de Al Raed. A câștigat titlul și Supercupa cu Astra, în 2016.

În ultimii 4 ani, Rotaru a demis de fiecare dată antrenorul în primele 10 etape ale sezonului. Recordul e al grecului Ouzounidis, care a părăsit formația după o singură etapă!

Citește și

Adrian Ilie, prima reacție după ce a fost prins băut la volan: „Mi-au spus că pot să îmi pună cătușele, să mă rețină 12 ore”