A înviat și ”șochează”: ”Am trimis această sumă, va mai urma”. Mesaj pentru DDB

Pablo Cortacero a ieșit din nou la rampă astăzi. L-a amenințat pe Cosmin Contra că-l dă afară după meciul de mâine, cu Viitorul, din Cupă (detalii aici), apoi s-a considerat trădat de faptul că a fost eliminat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație (detalii aici).

Spaniolul în vârstă de 42 de ani a făcut un anunț pe care fanii îl vor analiza în fel și chip, având în vedere suita de minciuni de până acum a lui Cortacero. După ce nu s-a ținut de cuvânt și au trecut două săptămâni de când l-a păcălit pe Cosmin Contra că va trimite 400.000 de euro pentru plata salariilor, ibericul a anunțat că a trimis 1,5 milioane de euro la București. Și va mai urma!

”Știu că toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu banii. Vă spun că am trimis 1,5 milioane de euro pentru plata salariilor tuturor, fotbaliști și angajați. Vor mai intra, tot sub formă de împrumut, până la 5 milioane de euro, până în ziua când trebuie majorat capitalul social. Toți banii pe care Benel International îi bagă în Dinamo sunt sub formă de împrumut și apoi se vor transforma în capital social.

Cei de la DDB trebuie să vină și ei cu un milion de euro și, în aceste condiții, eu zic că bugetul lui Dinamo pentru sezonul anul 2021 este asigurat. Prima tranșă de bani va intra în conturi săptămâna care vine”, a declarat Pablo Cortacero pentru ProSport.

Citește și

Lupu despre Maradona: ”Când m-am lovit de el, parcă am dat în colțul blocului”