A înviat Cortacero: ”Vom plăti tot, vom plăti și DDB, așteptăm”

Pablo Cortacero continuă să promită și azi, 14 ianuarie 2021. Cu toate că mai are o săptămână să demonstreze că mărirea de capital nu a fost o altă poantă/păcăleală de-a lui.

Jucătorii și-au depus memorii, spaniolul continuă să-i amăgească pe fani și de dinamoviști. ”Sper ca în aceste zile să intre mărirea de capital de 5 milioane de euro. Nu știu de ce lumea vorbește că Dinamo va ajunge la faliment. Pe 21 decembrie am făcut mărirea de capital și sunt 30 de zile în care trebuie să intre banii.

Dacă nu vor intra cele 5 milioane de euro, putem discuta despre altceva, dar până atunci mi se pare ireal să discuți despre faliment. Sunt oameni care probabil scot tot felul de lucruri pentru alte interese. Vrem să intre această mărire de capital de 5 milioane de euro, acum.

Apoi, în mai, vom face o altă mărire a capitalului, tot cu 5 milioane de euro, pentru a scăpa de toate datoriile și pentru a avea un club sănătos din punct de vedere financiar. Când intră prima mărire de capital și ceilalți acționari vor trebui să contribuie cu sumele care le revin procentual, DDB cu 20 și ceva la sută și Nicolae Badea cu 7 și ceva la sută.”, a spus Pablo Cortacero pentru ProSport.

Pablo Cortacero susține că Dinamo nu a dus niciodată lipsă de bani de la venirea lui la conducerea clubului, așa cum jucătorii și fanii au declarat și a explicat ce bani au intrat în conturile echipei din Liga 1.

”Cum nu au fost deloc bani? Eu asta nu pricep! Au intrat banii de la Unibet. Sunt banii de la Macron, drepturile TV. Avem încă facturi pe care trebuie să le încasăm. E adevărat că atunci când vor intra cele 5 milioane de euro lucrurile vor fi mai simple, vor fi mai multe lichidități și vom putea plăti la zi toți jucătorii, toți angajații clubului. Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club pentru că nu vrem să crească datoria lui Dinamo”, a mai declarat Pablo Cortacero pentru sursa citată.

Citește și

Nicușor Dan nu poate rezolva problemele cu căldura și cu apa caldă, dar dă vina pe Gabriela Firea: ”Eu am spus”

No Comments Yet

Comments are closed