A indicat antrenorul ideal pentru Dinamo: ”El este”

Dinamo a pierdut două puncte și cu Poli Iași, scor 0-0, a adunat opt meciuri fără victorie pe prima scenă.

Antrenorul Ovidiu Burcă este sub presiune maximă, suporterii sunt tot mai vehemenți cu tehnicianul de 43 de ani, îi cer demisia. Apoi, la același nivel de nemulțumire este și reacția fanilor vizavi de conducerea clubului, fiind luați la țintă Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Victor Becali așteaptă investiții în „Groapă” și sare în apărarea lui Ovidiu Burcă: acesta crede că fostul fundaș al „câinilor” este în prezent varianta ideală pentru gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Victor Becali îl apără pe Ovidiu Burcă: „Dacă schimbi antrenorul la Dinamo, ce faci?”

Cunoscutul impresar crede că soluția pentru ca Dinamo să-și revină în Superliga este infuzia financiară și nu înlocuirea lui Ovidiu Burcă.

Victor Becali pariază pe antrenorul care a readus-o pe Dinamo între cele mai bune echipe din România, după surpriza produsă în barajul cu FC Argeș. Asta chiar dacă roș-albii nu mai bat pe nimeni în Superliga și riscă să retrogradeze din nou, după coșmarul teribil din 2022, atunci când au pierdut barajul cu „U” Cluj.

„La Dinamo nu există stabilitate financiară, investiții. Ei au nevoie de bani, în primul rând! Dacă schimbi antrenorul după acest meci cu Poli Iași, ce faci? Eu cred că Ovidiu Burcă a făcut o treabă bună și în acest sezon. Din punctul meu de vedere, el este un antrenor bun pentru Dinamo”, a spus Victor Becali, pentru ProSport.

Ce a spus Ovidiu Burcă despre plecarea

”(n.r. – Continuați munca aici?) Da. Dincolo de faptul că pot fi un antrenor bun sau nu, voi rămâne un om de caracter, un om de bun simț, fotbalul mi-a șlefuit caracterul și n-am să mă abat de la drumul meu”, a declarat Ovidiu Burcă, după meciul dintre Dinamo și Poli Iași, scor 0-0.

„Din păcate, situația lor este din ce în ce mai grea în Superliga, chiar dacă oamenii aceștia din conducere care au venit la Dinamo fac și ei eforturi, atât cât pot.

Eu cred că le va fi tare greu să se salveze de la retrogradare. Sunt dinamovist, așa cum știți, îmi doresc să scape, dar în meciurile cu CFR Cluj sau FCSB este o luptă inegală pentru ei”, a mai afirmat Victor Becali.

Citește și

Dorian Popa a plecat din țară pentru câteva zile. Cum a apărut artistul în aeroport