A închis situația financiară cu Dinamo: ”Lor le mulțumesc”

A jucat pentru Dinamo, a marcat și a adus bucurie fanilor ”câinilor”, acum evoluează la Astra Giurgiu, echipa ce a năruit definitiv speranțele pentru play-off ale roș-albilor.

Mattia Montini şi-a rezolvat problemele financiare cu Dinamo şi le este recunoscător suporterilor.

“A fost un meci important, pentru că cele 3 puncte sunt foarte importante. Vedeţi că ierarhia în partea de jos este foarte strânsă, deci dacă reuşeşti să câştigi un meci te duci sus, dacă pierzi, cazi foarte repede. Dacă începi să te gândeşti la playoff, pui presiune pe jucători şi nu suntem destul de puternici ca să facem asta în acest moment”, a declarat Mattia Montini cu privire la situaţia Astrei din campionat.

Și-a închis toată situația financiară cu Dinamo, așa cum vă anunțam zilele trecute. “Da, totul este ok. Şi trebuie să le mulţumesc fanilor, pentru că acest club nu ar fi supravieţuit niciodată fără suporteri” a spus Montini.

“Este dificil, pentru că în fiecare zi în care venim la antrenament, primim câte o veste proastă. Încercăm să fim concentraţi, încercăm să ne găsim o motivaţie personală. Încercăm să fim concentraţi şi încercăm să nu ne gândim la restul problemelor, ce se întâmplă în afara terenului”, a mai spus atacantul italian despre problemele lui Ioan Niculae.

Citește și

VIDEO Cadou special pentru ÎPS Teodosie: ”Sfaturile dumnealui m-au ajutat”