--> -->

A început programul ”Litoralul pentru toți”

Programul social ”Litoralul pentru toţi” a început duminică, 28 august, și durează până la finalul sezonului, iar tarifele încep de la 35 de lei pe noapte de persoană.

Prețurile sunt cu până la 75% mai mici decât cele din vârful de sezon, a transmis Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Cine va participa

29 de hoteluri din 8 stațiuni și-au anunțat participarea până la acest moment, dar FPTR estimează că numărul hotelurilor va ajunge la 100, iar turiștii vor avea aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Cele mai multe hoteluri disponibile acum sunt cele din stațiunile Eforie Nord (10), Mamaia (5) și Neptun (5). Tarifele prin programul ”Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 75% mai mici față de cele din vârf de sezon, iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Pentru o noapte de cazare, fără mic dejun, tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare.

Prețuri și la all inclusive

Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive, tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum două nopți de cazare.

Lista hotelurilor care s-au înscris până acum în program:

Citește și

Ce se va întâmpla cu masca de protecție în noul an școlar. Rafila: ”Părinţii îşi doresc două lucruri”