--> -->

A găsit vinovații pentru declinul lui Dinamo: ”Ei doi. Rednic între nota 2 și 3”

Vladimir Cohn (77 de ani), fostul acționar al celor de la Dinamo, nu-i iartă pe Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu, pe care îi consideră doi dintre marii vinovați pentru actuala situație dezastruoasă a ”câinilor”.

Nici jucătorii n-au scăpat de comentariile fostului acționar.

”Mureșan și Zăvăleanu au distrus Dinamo. Și jucătorii de nota 2”

”Mureșan și Zăvăleanu, împreună cu performanța sportivă de nota 2 a jucătorilor, au distrus acest club. Repet, performanțele de pe teren și managementul lui Mureșan și Zăvăleanu au distrus acest club! Mă refer la toți jucătorii și antrenorii trecuți pe la echipă sezonul trecut.

A fost o ”bombă atomică” acolo: fiecare pentru fiecare, fiecare își vedea de treaba lui și atât. Ei se gândeau deja la viitorul lor, toată lumea spunea că echipa va retrograda, că va dispărea. Când spun ”bombă atomică”, mă refer în special la grupul de jucători. Etapă după etapă, au tratat defectuos meciurile”, a acuzat Cohn, la GSP Live.

Ce spune de Rednic

Fostul acționar din „Ștefan cel Mare” i-a luat în colimator și pe antrenorii lui Dinamo din ultimele sezoane. Deși în trecut s-a intersectat în club cu Mircea Rednic, Cohn nu s-a ferit să-l „înțepe pe tehnicianul de 60 de ani.

”Trebuie să ne uităm și la antrenorii perindați pe la Dinamo în acest timp. Rednic s-a dovedit a fi o mare dezamăgire, cu toate că Badea l-a susținut intens.

Ultimul antrenor care, într-adevăr, s-a dovedit a fi un real profesionist a fost Cosmin Contra, care avea autoritate și a construit o echipă bună. Rednic a fost un jucător extraordinar, dar în carnețelul meu are o notă între doi și trei”, a punctat Vladimir Cohn, în dialogul purtat cu Costin Ștucan.

Citește și

Lidia Buble: ”Eu așa îmi măsor succesul”