--> -->

A fost pe lista lui Negoiță și știe ce e acolo: ”Asta trebuie ca să astupi găurile”

După cum v-ați dat seama, Dinamo nu s-a vândut nici astăzi! Ionuț Negoiță nu a cedat pachetul majoritar de acțiuni, cu toate somațiile primite dinspre grupul spaniol al lui Herminio Menendez, reprezentat de impresarul Toni Curea și avocatul Mihai Radu. Roș-albii merg în continuare înainte, ca și până acum.

Unul dintre oamenii care au fost pe lista ”câinilor” pentru postul de președinte a fost Cornel Șfaițer. Omul nu și-a ascuns niciodată simpatiile pentru roș-albi, doar că nu a ajuns la niciun acord cu Dinamo, echipa lui de suflet. Acum, e în board-ul administrativ al celor de la Sepsi. „La momentul ăsta e trist ce se întâmplă la Dinamo, eu vedeam echipa din nou în play-off, îmi doream derby-urile de altădată. Din păcate, Dinamo nu e simplu de vândut, se vehiculează sume, dar evident este o gaură acolo în buget. Apar investitori în fiecare săptămână. Dar e complicat, ştiu lucruri din interior.

Trebuie un investitor puternic cu un proiect pe cel puţin 3 ani, suporterii vor trofee, vor din nou meciuri în cupele europene. Nimeni nu are răbdare. Este nevoie de un investitor care să facă o injecţie de capital important, nu doar 2-3 milioane, doar ca să astupi găurile acum. Este un brand şi ar trebui profitat de acest lucru,” a declarat Cornel Şfaiţer la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

Citește și

FOTO Raed Arafat se dezice de orice derogare pentru înmormântarea lui ÎPS Pimen