A fost erou în sezonul promovării, acum i se caută echipă să plece!

Lamine Ghezali (24 de ani) este aproape de plecarea de la Dinamo.

Mijlocașul francez a fost eroul „câinilor” în sezonul trecut, iar promovarea i se datorează în mare măsură și lui, dar jucătorul a dezamăgit la nivel de Superligă, acolo unde nu a reușit să înscrie și să ofere vreo pasă decisivă.

Două echipe din ”B” se interesează de el

Ghezali s-a remarcat la Dinamo în liga a doua, acolo unde a reușit 13 goluri și 5 assist-uri, dar randamentul acestuia nu a mai fost la același nivel după promovare.

Din informațiile GSP, Lamine Ghezali ar putea ajunge la Concordia Chiajna sau Gloria Buzău, formații care evoluează în Liga 2.

Lamine Ghezali pleacă de la Dinamo

Dinamo a transferat mai mulți jucători străini în această perioadă de mercato și a fost nevoită să renunțe la o parte dintre ei din cauza regulilor privind numărul de jucători străini pe care un club îi poate trece pe lista LPF.

Gorka Larrucea (30 de ani) și Quentin Bena (25 de ani) sunt pe picior de plecare de la Dinamo, iar Lamine Ghezali este următorul vizat.

Prea mulți străini

Gruparea din Capitală are prea mulți străini, în perspectiva întocmirii listei A pentru competiția internă. Regulamentul stipulează clar: 4 jucători formați de club, alți 8 formați la nivel național, alți 13 străini (dintre care 4 au voie să fie non-UE).

”Câinii” au depășit numeric categoria străinilor. Tocmai de aceea, așa cum GSP.ro a informat, Gorka Larrucea a fost scos de pe lista de la LPF, detaliu oficializat deja. Urmează Quentin Bena, dar și alți jucători, în pericol fiind și Lamine Ghezali.

În acest moment, Dinamo are 16 străini! În condițiile în care poate trece, regulamentar, doar 13. Este vorba despre Golubovic, Moura, Velkovski, Lucas, Homawoo, Bena, Larrucea, Milanov, Iglesias, Gnahore, Pavicic, Ilic, Ghezali, Abdallah și Goncalo.

Cu Gorka nu s-a ajuns până acum la o înțelegere, el s-a adresat AFAN și asociației fotbaliștilor din Spania.

Gorka Larrucea, o grămadă de bani!

Dinamo trebuie să ajungă la o înțelegere financiară cu cei în cauză. Spaniolul Larrucea nu are de gând să cedeze prea ușor. Ar avea de primit 90.000 de euro, banii până la finele contractului, vor urma negocieri.

Clubul caută să-i găsească o echipă unde să-l împrumute, fie și până la vară, fiind în discuții cu formații din primele două ligi interne.

Dacă-i va găsi o echipă de exil, Dinamo ar putea scăpa mai ieftin. Tot la fel se caută soluții pentru ceilalți străini care urmează să fie scoși de pe lista trimisă către LPF.

Citește și

ÎPS Teodosie îl dă în judecată pe Vasile Bănescu. Avocat: „Face jocurile din interiorul BOR”