A fost dorit de Gigi Becali, a fost împrumutat la ”coșmarul” lui Dinamo!

Încă se fac mișcări în mercato internațional, unele cluburi din Liga 1 se întăresc, altele se subțiază. Viitorul Constanța a fost implicată în multe tranzacții pe piața transferurilor, iar în această seară a mai anunțat oficializarea unei afaceri.

”Fundașul stânga olandez Bradley de Nooijer a fost împrumutat la echipa ucraineană Vorskla Poltava (locul 5 în prima ligă) până la finalul acestui sezon.

În vârstă de 23 de ani, Bradley de Nooijer a evoluat până în prezent în peste 100 de meciuri pentru formația noastră în perioada august 2017 – ianuarie 2021, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit la câștigarea Cupei României și a Supercupei României de formația noastră în 2019”, au anunțat oficialii lui Viitorul în urmă cu puține momente.

De Nooijer a fost pe lista lui Gigi Becali în trecut. În vara 2019, a insistat pentru fotbalistul de bandă. Gigi Becali a dezvăluit la vremea respectivă că a oferit și 850.000 de euro pentru el, doar că Gică Hagi nu a cedat.

Acum, a ajuns să se dueleze cu Dinamo Kiev și Mircea Lucescu, urmând a evolua pentru Vorskla Poltava, echipă ce a scos capul în Europa în vara 2011 după ce a eliminat Dinamo București din preliminariile Europa League.

Citește și

I-a descălțat! O nouă victorie a ”câinilor” cu rivalii, a generației lui Hîldan