A făcut tripla istorică la FCSB, acum poate repara istoria în Danemarca

Nu este un campionat foarte atractiv, dar omul vrea să progreseze în carieră în Danemarca. Întotdeauna a fost altceva decât ceea ce vedem zi de zi în campionatul intern. A câștigat tripla cu FCSB în 2015, de atunci roș-albaștrii n-au mai câștigat titlul, dar Gigi Becali l-a făcut să plece.

Costel Gâlcă (47 de ani) a retrogradat sezonul trecut cu Vejle (club cu 128 de ani de existență), însă această ediție în liga secundă se vrea doar purgatoriul spre revenirea în prima divizie. De fapt, românul n-a putut s-o salveze pe Vejle din picaj. Dar a rămas la echipă și formația este acum prima în topul ligii secunde. În 18 etape, a pierdut doar două partide, iar liderul are 38 de puncte, trei mai multe decât Frederica, formația de pe locul al doilea.

În ultima etapă, Vejle a învins în deplasare, scor 4-3, pe Viborg, formația de pe locul 3, aflată la 5 puncte în spate. Acum, este pauză competițională în Danemarca, sezonul se reia la finele lunii februarie. Presa consideră formația românului drept ”echipa cu cel mai bun fotbal din liga a doua”. Vejle are cea mai bună defensivă din campionat, al doilea atac al ligii și golgeterul la zi, islandezul Finnbogason.

Citește și:

Contestat la ”națională”, Grozav face minuni în Ungaria. Și poate urca iar în carierăNo Comments Yet

Comments are closed