--> -->

A dezvăluit că este rudă cu Cătălin Hîldan: ”Am vrut prin numele meu”

Vlad Iacob, fostul administrator special al dinamoviștilor, a oferit o dezvăluire de impact cu ocazia emisiunii ”Exclusiv Dinamo” de la Prosport.

A mărturisit că este rudă cu ”Unicul Căpitan” Cătălin Hîldan! Doar că nu a dorit să facă public acest detaliu pe durata mandatului său din Ștefan cel Mare, în cele 13 luni petrecute acolo.

Care sunt legăturile de familie

”Vreau să fac o precizare, cei din familia Hîldan îmi sunt rude.

Mai exact, bunicul meu a fost văr primar cu bunicul lui Cristi și Cătălin Hîldan, tații noștri sunt veri de gradul II. Am dorit să păstrez aceste lucruri discret, evident că îmi pare rău de tragica dispariție a lui Cătălin, în schimb, aparent, împărtășind niște elemente comune, atât eu cât și Cristi (n.r. fratele „Unicului Căpitan”) și Cătălin, principii și valori comune, tenacitatea, determinarea, spiritul de sacrificiu și, în special, faptul că mereu am pus Dinamo pe primul loc.

Nu am spus… pentru că eu sunt Vlad Iacob și mi-am dorit să fiu tratat ca atare atunci când am venit la Dinamo”, a fost mărturisirea lui Vlad Iacob.

Cristi Hîldan, fratele „Unicului Căpitan”, a confirmat spusele lui Vlad Iacob.

”Anumite personaje s-au însinuat la comerorare”

Fostul administrator special de la Dinamo s-a declarat dezamăgit de atitudinea acționarilor din cadrul Red&White, mai precis de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, cei care s-au afișat, pe 5 octombrie, ziua în care „Unicul Căpitan” a fost comemorat, la Brănești, acolo unde suporterii și jucătorii au venit să-i depună un omagiu jucătorului care s-a stins îmbrăcat în echipamentul lui Dinamo.

”Nu aș vrea să dezvoltăm prea mult, mai ales că am fost chiar ușor dezgustat de felul în care, la comemorare, s-au insinuat anumite personaje despre care consider că nu aveau ce să caute acolo și au încercat să folosească aceste…

De povestea asta știa tatăl meu și un cerc foarte restrâns. E un subiect de familie și îmi doresc să rămână așa”.

Citește și

Cât cheltuie Primăria Capitalei pentru Crăciun 2023. Anunțul lui Nicușor Dan