--> -->

A dezertat de la Dinamo: ”Asta e viața”

Dinamo începe cu probleme săptămâna etapei cu Chindia, vineri seară, la Ploiești. Mai exact, cu o dezertare.

Echipa a rămas din nou fără preparator fizic, la puțin timp după ce Dusan Uhrin se lamenta de pregătirea fizică și de accidentările frecvente și multe care au produs dereglări uriașe în cadrul formației din Ștefan cel Mare.

În următoarele trei runde, Dinamo are programate dueluri cu formațiile care, teoretic, ar putea fi în luptă directă pentru salvare cu formația din centrul Capitalei: Chindia, vineri în deplasare, apoi FCU Craiova, acasă, și Mioveni, în deplasare.

”În acest moment, nu mai avem preparator fizic”

Preparatorul fizic Cristi Sandu, cel care mai părăsise o dată echipa pe durata sezonului, și-a reziliat contractul cu Dinamo.

”În acest moment, nu mai avem preparator fizic, a rămas ca Dusan Uhrin și staff-ul său să se ocupe de acest capitol.

Oricum, marți ajung la Săftica, o să detaliam cu Dusan față în față. Am discutat și să angajăm un video-analist, dorit de antrenor”, a comentat oficialul bucureștenilor pentru GSP.

Sat fără câini?!

Mureșan a detaliat situația lui Cristi Sandu, transmițând că acesta nu i-a comunicat motivele deciziei, intempestive la prima vedere: ”A venit cu Bonetti, apoi Dario nu a fost mulțumit de el, italianul și-a asumat, practic, pregătirea fizică. Au urmat alți antrenori, Mircea Rednic a sosit cu Antoce, fost la Ceahlăul.

Totuși, Cristi Sandu a rămas la club, angajat, se ocupa de jucătorii accidentați. Acum, n-a mai vrut să stea, ce să facem?! Nu mi-a motivat deciziile plecării. Așa e viața: când am vrut noi să reziliem cu el, n-a vrut el, acum, când nu voiam noi să rămânem fără preparator, a plecat el!”.

Revine George Neagu la Dinamo?

Și Mureșan, și alți dinamoviști susțin că l-ar dori din nou în ”Groapă” pe George Neagu. Preparatorul care a mai fost la roș-albi a fost implicat etapa trecută în acel scandal cu Florin Tănase, căpitanul FCSB, fiind suspendat o lună de Comisia de Disciplină a FRF.

”George Neagu ar fi foarte bun. Am lucrat la Sibiu cu el, îl cunosc, e profesionist și un bun motivator. A zis el că i-am oferit un contract mai mic vara trecută?! Nu știu cu cine a vorbit sau la ce se referă, pentru că la Dinamo, fiind în insolvență, avem o grilă de salarizare, nu putem depăși un plafon, i-am oferit cât s-a putut și cât aveam alocat”.

”George Neagu este doar un gând, al meu, al dinamoviștilor, n-am discutat absolut nimic cu el. Eu îl apreciez foarte mult, dar o să vedem ce va urma, ce idei are și Dusan Uhrin, ce se poate”, a mai zis Iuliu Mureșan.

Citește și

Iulian Bulai: ”Simion m-a apucat de urechi”