A dat tot din casă! Împotriva lui Negoiță și Bălănescu: ”I-am zis și câinelui de la Săftica să fugă de ei!”

De-abia a plecat de la Dinamo și lansează acuzații peste acuzații. După un sezon în care a fost managerul general al echipei și-a avut dispute cu restul conducerii, dar și cu suporterii ”câinilor”, Florin Prunea nu i-a iertat pe Ionuț Negoiță și pe Bogdan Bălănescu, mai ales că fostul portar a fost de decor în prima jumătate din 2020.

”Lui Bălănescu i s-a pus această aură, că e bun pe documente. Păi Dinamo are contracte cu cele mai bune case de avocatură când vine vorba de documente juridice. Iar licența e o banalitate. Sunt cinci criterii de îndeplinit. Și sunt verificate de directoarea economică. Președintele semnează la final.

hotel iceberg balcic-->

Eu am greșit pentru că am stat mai mult la Săfitca. Îmi place să stau cu jucătorii și am avut de suferit, mai ales că Negoiță era influențat. L-am sunat o dată să vorbim despre un jucător pe care-l doream, în iarnă. Și îmi zice: ”Bine, Florine, dar tu nu ești în concediu? Nu vii peste o săptămână?”. Am zis ”Cum? Sunt la Săftica, cu Dusan Uhrin. Am început treaba”. El mi-a spus ”Mi s-a zis că ești în concediu„. Cum e posibil așa ceva?

hotel pam beach olimp-->

Ei erau disperați să vândă. Tot doreau să vândă. Erau disperați. L-au dat pe Nistor, cel mai bun jucător, cu 260.000 de euro. I-am zis și câinelui de la Săftica să fugă când îi vede pe ăștia”, a declarat Florin Prunea la emisiunea ”Digi Sport Matinal”. Totodată, fostul oficial a dezvăluit că Ionel Dănciulescu, team managerul clubului, a fost pe lista neagră a conducerii. ”Mi-au zis Negoiță și Bălănescu: ”Să nu mai auzim de Danciu, afară cu el!”. Eu m-am opus. Le-am transmis că Dănciulescu nu pleacă atât timp cât sunt eu aici pentru că aveam nevoie de el, un om de vestiar. Și omul are salariu de 7.000 de lei pe lună. Cum să-l dai afară? E o emblemă a clubului”, a mai spus Prunea.

Citește și

S-a dat la Negoiță! ”I-am zis că nu mă umilește el pe mine”


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed