--> -->

A dat gol cu Dinamo, dar propune: ”Știu mulți africani buni și vreau să ajut”

Serge Ekollo, 23 de ani, a marcat un gol spectaculos în poarta lui Dinamo în amicalul cu Unirea Slobozia (0-5), iar acum spune că are prieteni camerunezi care ar putea sosi oricând să evolueze pe bani foarte puțini pentru clubul alb-roșu.

Sâmbătă la Slatina

Dinamo s-a obișnuit deja cu ora 11:00, sâmbătă are o altă deplasare care se poate lăsa cu multe goluri primite, la Slatina, unde va evolua cu nou promovata CSM, formație dusă din „C” în „B” de Ovidiu Burcă, aflat pe lista „câinilor” pentru postul de antrenor.

”Trebuie urgent zece transferuri, altfel Liga 3 scrie pe Dinamo”, a reacționat și Cornel Țălnar, prezent la Slobozia.

Scorul partidei din Ialomița a fost deschis de Serge Yvan Ekollo, 23 de ani, cu un șut spectaculos de la 25 de metri.

Ekollo, ”impresar” pentru Dinamo

Camerunezul a jucat la nivelul ligii secunde până acum, în cei aproape 4 ani de când este în România, a deplâns soarta „câinilor” și a făcut recomandări roș-albilor în privința unor fotbaliști!

”Dinamo este o echipă mare în România, eu cred că, dacă va acorda atenție mutărilor din club, poate să ajungă sus din nou. Ar trebui rezolvate lucruri pentru jucători, mă refer la bani.

Eu sunt convins că mulți jucători ar vrea să vină să joace pentru Dinamo, fiindcă vorbim aici de un nume mare, istoric. Am văzut un lot de 7-8-9 jucători acum la Dinamo, dar nu este suficient.

Dacă aș avea pe cine recomanda? Chiar da! Sunt multe talente printre fotbaliștii africani din București, ar putea ajuta clubul pe bani puțini.

Dacă vrea conducerea sau acționarul lui Dinamo, pot ajuta eu. Nu eu, eu sunt sub contract. Dar cunosc foarte mulți jucători liberi, care ar vrea să semneze oricând cu Dinamo. Pot ajuta cu recomandări”, a mărturisit Ekollo pentru GSP.

Citește și

Răducioiu, dispărut din peisaj: ”Nu mai vrea”