A dat bani la Dinamo, acum nu mai crede în ”câini”: ”Nicio dramă”

Dinamo are meci diseară pe Cluj Arena, de la ora 20:30, prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1.

Roș-albii au transmis că vor veni în număr mare în Transilvania, sunt mii de suporteri în oraș deja. Se anunță un stadion plin pe arena a cărei capacitate este de 30.000 de locuri, în jur de 6.000 de bilete sunt alocate susținătorilor clubului din Ștefan cel Mare.

”U Cluj. Mai multă ambiție”

În schimb, nu toți dinamoviștii cred în trupa lui Dusan Uhrin! Chiar dacă se recomandă ca un suporter pe viață al „câinilor roșii”, fostul acționar Vladimir Cohn este de părere cu formația lui Erik Lincar se va impune în fața bucureștenilor și va provoca o dramă simpatizanților dinamoviști.

„Dineul lui Badea? Team-building”

„Cine cred că va câștiga? U Cluj! Are mai multă ambiție. Cine va face diferența? Jucătorii tineri și prima de victorie”, a declarat Cohn pentru GSP.ro.

Vizavi de gestul inițiat de Nicolae Badea, care i-a invitat pe jucătorii dinamoviști la un dineu, provocând discuții multiple în cadrul clubului, Vladimir Cohn a precizat: „Eu consider că asta a fost intenția, a unui team-building. O intenție bună. Nu trebuie să vă gândiți mereu doar la e rău”.

„Nu cred că va fi o dramă dacă va retrograda Dinamo. Din contră, există viață și după. Ce ar trebui să facă? Reorganizare, management profesionalizat, noi investitori”, a mai declarat el.

Citește și

Câte oferte are Gigi Becali pentru ”perla” Octavian Popescu: ”Pentru nimeni”