--> -->

A căzut transferul de 6 milioane de euro la FCSB: ”Urma să vorbim”. Câți bani vin de la UEFA

FCSB și CFR Cluj primesc un bonus important pentru calificarea în grupele Conference League, iar Gigi Becali este decis să nu mai vândă jucători. Nu se știe care sunt intențiile lui Neluțu Varga.

După ce l-a dat pe Florin Tănase pentru 3 milioane de euro, FCSB negocia vânzarea lui Darius Olaru pentru 6 milioane de euro.

FCSB nu-l mai vinde pe Darius Olaru

Mijlocașul de 24 de ani nu a jucat în returul cu Viking, fiind suspendat, iar Gigi Becali spune că nu-l mai vinde, urmând ca vineri să-i anunțe de decizia sa pe reprezentații clubului care-l dorea pe Olaru.

”Acum nu îl mai vând pe Olaru. De ce să-l vând? Pentru ce? Da, primisem o întrebare. Era vorba de 6 milioane de euro. Am spus că discutăm vineri. Dar acum nu-l mai dau. Când o să mă sune, o să spun că nu-l vând”, a spus Gigi Becali în emisiunea ”Fotbal Club”, de la DigiSport.

FCSB l-a adus pe Olaru în ianuarie 2020, pentru 600.00 de euro. În acest sezon, mijlocașul a bifat 10 meciuri și un gol.

Câți bani vin din grupele Conference League

Până acum, CSB avea garantați 750.000 de euro pentru accesul până în faza play-off-ului. Odată cu accederea în grupe, suma încasată se va ridica la 2,94 milioane de euro!

calificare în grupe: 2,94 milioane €
victorie în grupe: 0,5 milioane €
egalul în grupe: 0,166 milioane €
primul loc în grupă: 0,65 milioane €
locul 2 în grupă: 0,3 milioane €
calificare în „optimi”: 0,6 milioane €
calificare în „sferturi”: 1 milion €
calificare în semifinale: 2 milioane €
calificare în finală: 3 milioane €
campioana: 2 milioane €

Calculele lui Gigi

”Important e că luăm bani. 3 milioane luăm pentru grupe. Dacă vom câștiga un meci, luăm 500.000 de euro.. Mai dau bani de la mine? Am luat până acum 3 milioane pentru calificare de euro.

Mai luăm 1,5 milioane din bilete și 1,5 milioane din marketpool. Se fac vreo 7 milioane!”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Citește și

Unicul David Popovici. A sărbătorit cu pizza și anunță: ”O să-mi bat recordul”