--> -->

A câștigat, dar n-are nicio idee de viitor!

Dorin Șerdean (53 de ani) a câștigat procesul cu Dinamo și trebuie să recapete o funcție în conducerea clubului începând cu noul an. Omul de afaceri a evitat să ofere detalii concrete despre următoarele mutări.

”Sunt ținut la distanță”

„Este o decizie pe care am primit-o ca pe o normalitate. În România ai nevoie de timp și de răbadare. Adevărul a ieșit la iveală.

În ianuarie 2021 am contestat decizia abuzivă prin care am fost demis cu forța. Situația e foarte clară. Mai e un apel în 16 ianuarie, în urma tergiversărilor făcute de RTZ.

Toți acuză că acționarul principal nu bagă bani… dar el e ținut la distanță. Atunci, eu pe cine să aduc să investească în condiții de siguranță? Nimeni nu vrea să arunce banii pe fereastă”, a spus Dorin Șerdean la ”Liga Digi Sport”.

”Am un plan, reluăm discuțiile după Sărbători”

Întrebat de Narcis Răducan, prezent în emisiune, dacă are un plan concret pentru viitorul pe termen scurt al clubului și ce le transmite fanilor îngrijorați, Șerdean a deturnat în prima fază discuția.

”Și eu sunt suporter dinamovist. Vorbim de o asociație care e acționar minoritar, cu 20%. Se numește Asociația Cătălin Hîldan. Beneficiarii reali ai acestor bani sunt cei 3-4 oameni care în mod discreționar au hotărât ce să se întâmple cu banii suporterilor dinamoviști. E timpul să se termine acest lucru! Nu trebuie să mă accepte, dar asta e situația”, a reacționat Șerdean.

Narcis Răducanu a revenit asupra întrebării inițiale.

”Există un plan, normal. Aveam planul foarte clar și un investitor înainte. Acum trebuie să reluăm discuțiile. Ne liniștim și după Sărbători reluăm.

O să hotărâm în viitor ce se întâmplă cu partea administrativă. Vlad Iacob, administratorul special, a fost numit de Adunarea Generală. E acolo și cu girul meu”, a mai spus Dorin Șerdean.

Citește și

Vladimir Putin anunță în ce condiții va opri războiul din Ucraina: Kievul trebuie să accepte