A ales Grecia, nu Dinamo!

Jefte Betancor (30 de ani) a semnat cu Panserraikos FC, locul 11 în prima ligă a Greciei, un contract valabil un an și jumătate, până în vara lui 2025.

În prima parte a sezonului, Jefte Betancor a fost legitimat la CFR Cluj, pentru care a înscris două goluri în 17 apariții.

Ce a făcut Betancor în prima parte a sezonului

Nemulțumit de cât și cum îl folosea antrenorul Andrea Mandorlini, spaniolul a forțat despărțirea de CFR, iar acum, din postura de jucător liber de contract, a semnat cu o echipă elenă, Panserraikos FC.

Noua formație a lui Jefte ocupă locul 11 în prima ligă a Greciei, cu 14 puncte adunate în primele 15 etape ale sezonului. Panserraikos, echipă din orașul Serres, e la 6 puncte sub locurile de play-off.

În România, Jefte a evoluat pentru FC Voluntari, CFR Cluj și Farul. Cea mai bună perioadă a avut-o la Farul, sub comanda lui Gică Hagi, unde a înscris 16 goluri în 36 de meciuri.

Jefte era pe lista lui Dinamo

Jefte era pe lista de transferuri a lui Dinamo, însă mutarea a fost complicată de o clauză pe care acesta a semnat-o în momentul despărțirii de CFR Cluj. Dacă ar fi mers la altă echipă din România, aceasta ar fi trebuit să le plătească ardelenilor 200.000 de euro.

Pentru Dinamo, cei de la CFR au transmis că ar fi dispuși să mai diminueze din suma transferului, la 100.000 de euro.

Citește și

Unde a petrecut Dan Negru Revelionul. De ce nu mai face emisiuni în noaptea dintre ani