--> -->

A ajuns de decor la Dinamo!

Dinamo a început de ieri pregătirea primei manșe a barajului cu U Cluj, de sâmbătă, la ora 20:30, în Transilvania, contra ”Șepcilor roșii”.

Antrenorul Dusan Uhrina a precizat că nu are probleme de lot, era încrezător că Dinamo va trece cu bine peste această confruntare istorică, deși a accentuat ideea că sunt șanse 50-50 la sută pentru ambele formații implicate în această confruntare.

Cât de afectat e Uhrin?!

Indiferent de rezultatul duelului de la baraj, se anunță o vară în care se va ajunge la diverse despărțiri. Cei de la GSP susțin că și Uhrin, și Mureșan ar putea pleca de la Dinamo, din informațiile noastre doar situația în ceea ce-l privește pe administratorul special este clară.

Antrenorul ceh ar fi nemulțumit de situația financiară din cadrul clubului și suporterii sunt de părere că nu ar mai dori să continue, chiar dacă va salva echipa.

Mureșan a ajuns de decor

În plus, Iuliu Mureșan este gata să plece, declarând recent că va renunța la funcția de administrator special după ce clubul va lua licența.

Mai mult, liderii DDB susțin că Mureșan nu mai are putere de decizie la Dinamo, după venirea lui Uhrin, el fiind în cadrul clubului doar pe partea administrativă.

Chiar și Uhrin a declarat la ultima conferință de presă că nu s-a mai întâlnit cu șeful clubul de două săptămâni, de fapt, nici nu a mai fost văzut la serviciu!

Citește și

Ioana Mihăilă: de ce medicii români mint privind infecțiile nosocomiale