--> -->

A ajuns cel mai contestat de la Dinamo: ”Are o problemă”

Ovidiu Burcă a anunțat că Hakim Abdallah, 25 de ani, atacantul transferat de Dinamo în această vară, traversează o perioadă grea.

Va avea răbdare cu el!

Hakim Abdallah a vorbit cu antrenorul lui Dinamo și i-a transmis că are probleme de familie în această perioadă. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare spune că va avea răbdare cu vârful de atac din Madagascar și este convins că acesta va performa în cele din urmă, după ce va fi depășit această perioadă.

Abdallah nu a dat randamentul scontat în această primă parte a sezonului, în care nu a reușit să marcheze vreun gol pentru „câini”. Nici măcar în amicalul cu CS Tunari (7-0), de sâmbăta trecută.

”E un caracter deosebit, își dorește foarte mult”

„E devreme să tragem concluzii dacă a fost o campanie bună sau nu. Noi integrăm niște oameni care poate vin din culturi diferite, din medii diferite, la Dinamo e greu, tricoul atârnă foarte greu. Dacă în alt context ai jucat superdezinvolt și ți-au ieșit lucrurile, presiunea la Dinamo nu e ușoară și e nevoie de adaptare.

Poate n-ar trebui să spun lucrul ăsta, dar eu am fost impresionat într-o discuție pe care am avut-o cu Hakim, trece printr-o problemă familială destul de delicată, uman suntem alături de el, îl înțelegem, îi vom da timp să se adapteze.

E un caracter deosebit, își dorește foarte mult… Am avut ieri o discuție de o oră cu el, voiam să-l cunosc mai bine, am ajuns la sufletul lui, ca să înțeleg ce se întâmplă. Pentru că, vă spun sincer, e cu totul alt jucător față de ce am văzut în pregătire. Se vedea că are ceva.

Am descoperit că are o anumită problemă, dar sunt ferm convins că în scurt timp va putea să treacă peste și ușor-ușor va arăta calitățile pe care le are. Nu e în cea mai bună perioadă a vieții lui, dar suntem aici să-l ajutăm”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit Radio Dinamo 1948.

Citește și

Prețul carburantului iar a luat-o sus de tot! Reacția premierului