A adus Barcelona la București și anunță că poate ajuta Dinamo în anumite condiții: ”Pot să susțin”

Adrian Thiess a adus Barcelona la București, în 2012, pentru un amical de lux cu Dinamo București, după ce a încercat un astfel de meci între Steaua, echipa de atunci, și trupa din care făceau parte ”extratereștrii” Messi, David Villa, Puyol, Pique, Xavi și Fabregas, printre alții.

Ulterior, omul de afaceri s-a arătat interesat să preia clubul de la Ionuț Negoiță, lăudându-se apoi că poate aduce antreprenori în Ștefan cel Mare. Îi cunoaște și pe cei care au preluat acum Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Pentru ”domnul Badea”

”Mă văd cu domnul Badea foarte des şi discutăm şi acest lucru (n.red situația lui Dinamo).

L-am cunoscut pe unul dintre ei, dintre noii patroni. Este un avocat (n.r. Andrei Nicolescu), foarte smart. Mi-a povestit în mare ceea ce îşi doreşte acolo şi chiar cred că aceşti investitori fac ceea ce îşi propun. Este o altă abordare. Nu vreau să comentez de altcineva. Dar cred că vor face un lucru bun. Acum, repet, o discuţie la o cafea.

Nu, nici nu s-a pus problema de asta (n.red dacă a fost căutat să devină acționar). Pe mine personal, nu mă interesează sub nicio formă să devin acţionar la un club de fotbal. Cu atât mai puţin în România. Aşa că, uită-mă cu Dinamo!

Aaaa, cu drag, sigur, pot să susţin. Am o relaţie foarte bună cu Nicolae Badea de mai mulţi ani. El este foarte aproape de Dinamo, sufleteşte. Dacă domnul Badea nu se mai implică financiar, de ce aş face-o eu? N-am niciun plan de business”, a declarat Thiess într-un interviu pentru Fanatik.

”O poveste trecută”

Thiess a declarat că ar fi putut el oameni de afaceri importanți la Dinamo, dar a refuzat să dea detalii. Ca și atunci!

”Dinamo este un brand foarte puternic în România care, din păcate, a fost distrus sau condus prost. Cu siguranţă, dacă există o echipă de oameni cu viziune, pot să repoziţioneze Dinamo pe harta fotbalului european sau măcar românesc.

Eu ştiu cine erau cei pe care doream să-i aduc. Nu există nicio echipă în România care să aibă astfel de investitori. Nu am cum să zic pentru că am un contract, un Non-Disclosure Agreement (n.r. contract de confidenţialitate) semnat, prin care evident nu pot să îl fac public, dar cu siguranţă ar fi arătat altfel peisajul. Ar fi fost bine pentru toate echipele. În fine. Este o poveste trecută”, a mai spus omul de afaceri.

Citește și

Echipele de start pentru România-Belarus