--> -->

8 jucători pot pleca de la o pretendentă la play-off! Profită Dinamo? Gigi Becali vrea doi jucători

Startul lui 2020, cu 4 etape de disputat din ceea ce a mai rămas din sezonul regulat, propune o luptă în cinci pentru două locuri de play-off. Gaz Metan, Viitorul, FC Botoșani, Sepsi și Dinamo sunt cele 5, primele două ocupând acum poziții de top 6. Botoșănenii sunt un real pericol în concurența pentru ply-off, având un program mai facil, cu adversari tot din zona play-out.

Antrenorul Marius Croitoru a explicat pentru Monitorul de Botoșani că foarte mulți dintre elevii săi au oferte și formația riscă un exod! ”Mai bine de jumătate din echipă are oferte: Haruț, Chindriș, Miron, Rodriguez, Papa, Ongenda, Ofosu și Ashkovski. Sunt fotbaliști care au oferte clare. Eu am dus echipa acolo unde am zis, să joace un fotbal plăcut. Din punct de vedere financiar, sunt lucruri care mă depășesc. Datoria mea ca antrenor e să am rezultate cu jucătorii pe care îi aduc. Pleacă unii, vin alții.

Eu mi-aș dori să rămânem în aceeași componență. Situația financiară a Botoșaniului nu se poate compara cu a altor echipe ce benficiază de 1-2 milioane de euro în plus, din alte părți. Banii trebuie să-i producem din vânzare de jucători”, a comentat tehnicianul. Acum, dacă se va ”rupe” Botoșaniul, poate vor profita celelalte contracandidate, inclusiv Dinamo, care prin vocea lui Dusan Uhrin și a jucătorilor mai crede în miracole.

În ceea ce-l privește pe Chindriș, el are cele mai multe oferte. Gigi Becali ar da 800.000 de euro, patronul Valeriu Iftime ar vrea mai mult, susținând că are ofertă pentru el din Germania de 2 milioane de euro. Și Jonathan Rodriguez e pe lista lui Becali.

Citește și:

Un rival nu se potolește: ”Cei de acolo simt o umezeală pe gât”