4 ex-dinamoviști titulari azi! Alți doi pe bănci

Dinamo a retrogradat la finalul ediției trecute, iar, în acest moment, trece prin clipe dramatice, întrucât are un lot foarte subțire în preajma debutului campionatului, cu trei săptămâni înainte de start.

Ionel Augustin, dar nu numai el, acuza faptul că anumiți jucători nu și-au dat interesul în primăvară, la maximum, pentru a conlucra la salvarea ”câinilor”, majoritatea dintre ei găsindu-și angajamente deja la diverse formații de Liga 1.

Buni pentru alții

Drept dovadă, la meciul Farul Constanța – FCU Craiova, Gică Hagi și Marius Croitoru se bazează în start pe 4 ex-dinamoviști. De asemenea, alți doi sunt pe băncile de rezerve.

”Regele” începe partida de la malul mării cu Torje, Vlad Morar și Mihai Popescu, în timp ce Croitoru, la debut la formația din Bănie, l-a ales pe Vlad Achim în primul 11.

La Farul, Moldoveanu, care se întrecea în ratări în alb-roșu, este rezervă, în timp ce juveții se bazează pe Ricardo Grigore, transferat deunăzi, după ce a solicitat în mod special să se despartă de Dinamo.

”Semne de întrebare”

”Toată lumea spune că la Dinamo nu au fost jucători de valoare și au retrogradat echipa. Dar văd că toți și-au găsit echipe bune. Cosmin Matei joacă foarte bine. A dat gol împotriva lui CFR Cluj la primul meci la Sepsi. Parcă e alt jucător. Parcă la Dinamo nu avea aceeași atitudine. Și nu e numai cazul lui. Mă face să îmi pun multe semne de întrebare acest lucru. Oare de ce?”, a declarat Augustin pentru Fanatik.

”Eu și Iulian Mihăescu rămânem în continuare să pregătim echipa, însă cred că e nevoie să vină un antrenor. Avem condiții bune de antrenament și sperăm să se rezolve o parte din probleme. Sunt răutăți ce apare în presă, că nu avem nici apă. Suntem nemulțumiți și de anumiți jucători și e posibil ca o parte dintre ei să plece sau să nu mai intre în calcule”, a mai spus Augustin.

Citește și

U Cluj bagă FCSB în ședință. Gigi Becali: ”Nici 5 lei”