4 bărbați băteau un alt bărbat, în stradă: Daniel Ghiță s-a dat jos din mașină și a intervenit. Ce a urmat

Deputatul PSD, Daniel Ghiță, 42 de ani, se îndrepta către casă cu mașina și a surprins 4 indivizi care băteau un alt bărbat.

Un adevărat film!

Fostul luptător de K1 s-a dat jos din mașină și a încercat să oprească conflictul, de aici pornind un întreg subiect de film!

Cei patru tipi au sărit să-l bată pe Ghiță, dar l-au recunoscut, după ce unul chiar l-a lovit! Au urmat scene comice, a apărut într-un final și Poliția, iar organele de ordine au vrut să-l aresteze pe politician.

În urma întregului scandal, Daniel Ghiță era să fie și arestat, polițiștii crezând că el a fost cel care a pornit scandalul, dar în cele din urmă l-au lăsat în pace, după ce situația s-a lămurit. Ghiță a povestit toată tărășenia pe Facebook.

Detalii tragi-comice

”Vineri seara, bolnav si foarte obosit, mă îndreptam spre casă. La Căciulați- Ilfov, in mijlocul șoselei patru bărbați loveau un bărbat , care era împreună cu soția lui și copilul minor! Opresc mașina, să dau ajutor celui care era atacat de cei patru bărbați.

Bărbatul atacat nu avea tehnică, dar avea un pumn greu, si se chinuia să se apere.

Nu suport când văd că patru bărbați vor să-l bată pe unul. Las mașina în mijlocul drumului, cobor și încerc să-i despart. Imobilizare!

Când ce sa vezi: vin hotărați să mă lovească cu pumnul. Toți hotărați să mă bată! Le-am vorbit frumos și am încercat să opresc bătaia.

Unul a venit hotărât să ma lovească, și când m-a recunoscut i s-a oprit pumnul in aer: ”Scuze, domnul Ghiță, nu pe dumneavoastră doream să vă bat!”.

Vine altul din spate și îmi da un pumn în piept! Mă recunoaște: ”Vă rog, domnul Ghiță, nu dați înapoi!”. Nu am dat. Mă apuca și râsul.

Am reușit să calmez spiritele. Când aud o doamna că țipă: ”Da”, bateți-l, domnu” Ghiță, ce naiba, doar aveți pumn și putere! Cum să-l lăsați să vă lovească!?”.

În sfârșit, vine Poliția! Pe cine credeți că vine să imobilizeze Poliția: Pe Ghiță, ăla înalt! Sigur, ăla a început bătaia! Nu m-a recunoscut. Obrazinc, fără să întrebe vine spre mine să mă îmbrâncească. Am zis luați mâinile după mine, imediat! Fără să întrebe ce făceam eu de fapt? Am oprit să salvez un om, care era luat la bătaie de patru inși! Am salvat situația, si am calmat spiritele. Asta era treaba Poliției, nu a mea. Mă lua și Poliția la bătaie!

Există foarte multă agresiunie stradală, iar oamenii aleg sa fugă. Să nu ajungă pe la Poliție, pe la procese ca martor. Nu mai faceți asta, vă rog! Până vine Politia poate omul acela este omorât, din foarte multă prostie…

Întotdeauna opresc când văd un om la greu.

Am impresia că după pandemie oamenii si-au pierdut omenia si empatia…Filmează, în loc să ajute omul la greu.

Nihil Sine Deo”, a reacționat Daniel Ghiță.

Citește și

Kremlinul neagă că Vladimir Putin a făcut atac de cord: ”Sănătate de invidiat și nu folosim sosii!”