24 de județe din România, afectate de măsurile belgienilor. Vezi care

Veste rea pentru românii care voiau sau încă doresc să meargă în Belgia. Autoritățile de la Bruxelles au decis ca pentru locuitorii din 24 de județe ale României să fie obligatorii carantina și testarea, aceste zone fiind plasate în Zona Roșie.

hotel iceberg balcic-->

Care sunt aceste județe? Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea.

hotel pam beach olimp-->

“Zona roșie înseamnă: pentru cei ce călătoresc în Belgia din zona roșie, carantina și testarea COVID19 sunt obligatorii la sosirea în Belgia. Restul României rămâne în zona portocalie. Sunt recomandate carantină și testare, pentru cei ce vin din România în Belgia”, conform autorităților belgiene. Călătoriile neimportante din Belgia în aceste județe nu sunt permise.

Nu doar românii sunt afectați de această măsură care este deja în vigoare. Regiunile Mayenne (Franța), Aragon, Navara, Barcelona, Lleida (Spania), Lake Geneve (Elveția), Leicester (Marea Britanie), Severoiztochen și Iugozapaden (Bulgaria) au parte de același tratament din partea belgienilor.


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed