Wave Resort

2 jucători de pe lista lui Dinamo, rezerve la victoria lui Cadiz pe terenul lui Real Madrid!

Probabil, cea mai mare surpriză din fotbalul internațional în acest week-end. Victoria nou promovatei Cadiz în deplasare, în etapa a 6-a de la LaLiga, pe terenul lui Real Madrid, campioana en titre!

Și tocmai înaintea debutului oficial în noul sezon de Champions League pentru ”Los Merengues”, tocmai înaintea El Clasico, etapa viitoare formația lui Zinedine Zidane evoluând contra Barcelonei. Andaluzii au învins cu 1-0 după reușita lui Lozano (16), din pasa lui Negredo. Alvaro Negredo este fotbalistul despre care media din România scria că a fost propus ”câinilor” la începutul verii, doar că informația nu a fost confirmată.

În schimb, doi fotbaliști care au fost pe lista de mercato a lui Dinamo București au asistat la marea surpriză. Este vorba despre fundașul Pablo Alcala și mijlocașul Jorge Pombo. Amândoi chiar își dăduseră acordul spaniolilor din conducerea lui Dinamo pentru a sosi în România, doar că au fost tentați să rămână în LaLiga și să bifeze confruntări cu adversari celebri. Cu toate că, conform surselor noastre, ar fi avut salarii echivalent egale aici!

Alcala a declinat în ultima zi de mercato propunerea roș-albilor, astfel că Dinamp s-a reorientat către Abdoulaye Ba, în timp ce Pombo n-a mai fost lăsat liber de către cei de la Cadiz, care plătiseră Zaragozei 1,3 milioane de euro pe el, în baza unei înțelegeri între cele două grupări. Alcala și Pombo au fost doar rezerve neutilizate în această seară, asistând la victoria șoc a lui Cadiz de la Madrid.

Citește și

Propunerea lui Negoiță pentru combaterea neregulilor la vot: ”Să se tragă la sorți”