10 ani de căsătorie între Delia și soțul ei: ”Trei calități ar fi prea puțin”

Delia, 40 de ani, și Răzvan Munteanu, 45 de ani, sunt căsătoriți din 2012 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Artista a mărturisit recent ce înseamnă soțul ei pentru ea și care este, de fapt, relația dintre ei. Răzvan Munteanu este un prosper om de afaceri, de la cryptomonede la imobiliare, deținând câteva locații în Centrul Vechi al Capitalei.

Totodată, este și managerul Deliei.

”Suntem mereu pe pace și echilibru”

”Înseamnă foarte mult, înseamnă familia mea, înseamnă extrem de multe. Răzvan are multiple calități, funcționăm foarte bine împreună din toate punctele de vedere. Trei calități ar fi prea puțin, el este mult mai complex.

Nu prea avem conflicte în familie, nu apar, suntem mereu pe pace și echilibru. Nu știu cum reușim asta, dar cred că suntem doi oameni echilibrați”, a declarat Delia pentru Fanatik.

Ce spune Delia despre silueta ei

”Nu am o siluetă de invidiat, nici nu m-a interesat treaba asta. Consider că am multe altele de oferit și nu mă bazez sută la sută pe aspectul fizic sau pe standardele de frumusețe. Sau pe cum cred unii că trebuie să arate un corp ca să fie bine.

Nu mă stresez atât de tare, sincer. Și sunt norocoasă că am și alte calități, că nu se bazează totul pe aspectul fizic. Nu am ținut niciodată vreun regim, nu am fost capabilă. Și când am fost capabilă nu mi-am dorit asta.

Sunt extrem de gurmandă și îmi place mult să experimentez tot felul de bucătării”, a mai spus Delia pentru sursa citată.

Citește și

Daniela Crudu își vinde apartamentul din București. Ce oferă pentru locuința de 88 mp